Behandelingen

Mooi ouder worden…

Lichamelijk en geestelijk in balans zijn is heel belangrijk. Regelmatige lichaamsbeweging en een goede voeding zijn belangrijke factoren om aantrekkelijk, gezond en fit te blijven. Maar of wij het nu willen of niet, ouder worden wij allemaal en dat zie je aan ons gezicht.

Om ons onze jeugdige uitstraling te behouden zijn er verschillende dingen die wij kunnen doen.

  • Gebruik altijd een goede zonbescherming speciaal voor het gezicht
  • Niet roken
  • Goede voeding, met name groente en fruit
  • Drink genoeg water
  • Dag en nachtcrème welke de huid verzorgt en hydrateert
  • Goede nachtrust

Naarmate wij ouder worden ontstaan er in ons gelaat onvermijdelijk lijntjes en rimpels. Dit komt omdat de huid minder elastisch en minder flexibel wordt.

Fronslijnen kunnen u er anders uit laten zien dan u zich voelt. U hebt vast weleens een opmerking gehad met de vraag: “ben je boos of moe?” Rimpels worden bovendien vaak in verband gebracht met negatieve emoties.

Er bestaan verschillende behandelingen waardoor uw huid er frisser uit gaat zien:

  • Fronslijnen behandelen met botuline toxine (Botuline toxine A)

Relaxeren:

De spieren die aan de basis van fronslijntjes liggen ontspannen na het injecteren van botuline toxine. Dit maakt dat uw huid een gaaf uitzicht gaver uiterlijk krijgt.

  • Volume geven met een hoogwaardige huidvuller(hyaluronzuur)

Volume geven:

Het volume in uw gezicht kan hersteld worden door een hoogwaardige huidvuller met hyaluronzuur. U hebt onmiddellijk een glad en duurzaam resultaat.

Vullen:

Om fijne lijntjes rond de mond en lippen te behandelen is een huidvuller ook uitermate geschikt.

Hyaluronzuur is een lichaam eigen stof welke in de loop van de jaren wordt afgebroken waardoor de huid slapper wordt ( minder gevuld). Huidvullers ( de z.g. “fillers”) die door ons worden ingespoten worden dan ook in de loop der tijd weer volledig door het lichaam afgebroken. Voor een blijvend resultaat moet de behandeling dus regelmatig worden herhaald.

Voor meer informatie over Botuline toxine A klik hier

Voor meer informatie over Fillers klik hier