Disclaimer Life and Identity

Inhoud

De informatie die op de website van Life and Identity wordt getoond is uitsluitend informatief en is bedoeld als voorlichting voor personen die zich oriënteren op cosmetische en esthetische behandelingen. Aan de inhoud van de website www.lifeandidentity.com wordt de grootst mogelijke zorg besteedt, echter Life and Identity kan geen verantwoording nemen voor de inhoud en het up-to-date zijn van de website, evenals voor het functioneren ervan. De informatie van de website kan zo nodig op ieder moment gewijzigd worden zonder voorafgaande aankondiging.

 

Aansprakelijkheid

Informatie en prijzen op de website van Life and Identity worden met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Life and Identity kan niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten en onvolkomenheden, noch voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van de website www.lifeandidentity.com. Alle informatie op de website van Life and Identity is puur informatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Gebruikersvoorwaarden en copyrights

Door gebruik te maken van de website www.lifeandidentity.com gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Niets van de website mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, anderszins worden gebruikt, bewerkt of openbaar worden gemaakt. Life and Identity is niet aansprakelijk voor het gebruik van de inhoud van de website. Een en ander conform art. 15 van de Auteurswet.