Over ons

Life & Identity is de cosmetische kliniek in Zoetermeer die sinds 2012 gespecialiseerd is in het in balans brengen van uw uiterlijk en innerlijk. Life and Identity (L&I) is kleinschalig waardoor u altijd behandeld wordt door een “vaste” cosmetisch BIG geregistreerde arts. Ons motto is wie zich goed voelt straalt dit ook uit.

Door middel van lifestyle en (sport)voedingsadviezen kunt u er weer even jong uitzien als dat u zich voelt. Gezicht en contourverbetering met behulp van Botuline toxine A en huidvuller met hyaluronzuur vermindert rimpels en herstelt volume.

Door middel van een consultatie wordt een behandelplan opgesteld. Onze cosmetische artsen zullen aan de hand van deze analyse de mogelijkheden voor het door u gewenste resultaat met u bespreken.

Medische Specialisten

Bij Life ad Identity wordt u behandeld door 1 van onze 2 BIG geregistreerde cosmetisch artsen met veel ervaring in het toepassen van Botuline Toxine-A en filler. BIG-nummers van onze artsen: 69919248501 en 89053156401
Door goed te kijken naar uw gezicht kan de arts goed inschatten wat het resultaat van een behandeling zal zijn. In samenspraak met u zal de arts bepalen wat wenselijk maar ook wat mogelijk is.
Zij streven naar een mooi maar natuurlijk resultaat. Zo kan het zijn dat de arts u een bepaalde behandeling ontraadt, maar dit is altijd in overleg met u.
Uiteindelijk zal de arts een behandelplan voorstellen waarbij zoveel als mogelijk aan uw wensen zal worden voldaan.
Daar lichaam en geest in balans dienen te zijn om een mooie uitstraling te hebben, hebben onze artsen zich tevens gespecialiseerd in (sport) voedingsadviezen.
Door voeding en beweging in balans te brengen krijgt u een natuurlijke schoonheid welke door de Botuline Toxine-A en/of filler nog kan worden benadrukt.

Onze praktijk

Cosmetische kliniek Life and Identity is sinds 2012 gevestigd in Zoetermeer. Sinds februari 2018 zijn wij verhuisd naar de eerste verdieping van het Beautyhart.

Beautyhart is de Beauty & Care kliniek in het Stadshart van Zoetermeer.

Op locatie

Life and Identity kan u behandelen op iedere gewenste locatie: bij u thuis, bij vriendinnen of gewoon op onze eigen locatie in Zoetermeer.

Tot een afstand van 75km kost u dit niets extra’s. Na 75km rekenen wij € 0,19 per/ km.

Vooraf zullen wij telefonisch of per e-mail alvast wat informatie van u vragen, om de juiste benodigdheden mee te kunnen nemen en doen we alvast een (globale) prijsopgave. Zo komen u en L&I nooit voor verassingen te staan.

Let op: Op locatie gelden geen actie prijzen. Wel geldt: bij meerdere behandelingen tegelijkertijd gaan de prijzen omlaag. Hoe meer behandelingen: hoe hoger de korting.