Over ons

Life and Identity (L&I) is de kleinschalige kliniek in Zoetermeer die sinds 2012 staat voor goede cosmetische zorg en een uitstekende behandeling voor de beste prijs.

L&I is gespecialiseerd is in het in balans brengen van uw uiterlijk met hoe u zich voelt. Ons motto is: Less is more

Wij zijn gespecialiseerd in rimpelbehandelingen met botuline-toxine-A (Botox®, Bocouture® en Azzalure®) en Hyaluronzuur (fillers, o.a. Juvéderm® en Aliaxin®), maar ook in huidverbetering middels Hydroboosters (Profhilo® en Viscoderm®) en peelings. Een mooie toevoeging op dit zijn de behandelingen met vetoplossers.

De behandelingen worden altijd uitgevoerd door een van onze 2 vrouwelijke artsen welke volledig BIG geregistreerd en gecertificeerd zijn, al vele jaren in de cosmetische zorg werken maar daarnaast ook nog steeds in de reguliere zorg werkzaam zijn. Zo houden de artsen de algemene benodigde medische kennis op peil. Doordat wij werken met vaste artsen kunnen u en de arts elkaar goed leren kennen en weet u wat u van elkaar kunt en mag verwachten. Life and Identity beschikt over de vereiste registraties, certificeringen en diploma’s om uw veiligheid te kunnen garanderen.

Door middel van een consultatie wordt na een uitgebreide analyse van uw wensen door de arts een behandelplan opgesteld welke met u wordt besproken. Hierbij zal de nadruk liggen op wat u wilt maar ook wat er kan en wat de (reële) verwachtingen van een gekozen behandeling mogen zijn. Er kan veel, maar niet alles. Wij zullen geen behandelingen uitvoeren waarbij uw veiligheid in het geding zal kunnen komen.

Life and Identity staat voor een mooie, goede en veilige behandeling. Wij zijn daarom 7 dagen in de week bereikbaar via WhatsApp, e-mail of telefoon als u vragen heeft over een uitgevoerde behandeling.

Medische Specialisten

Bij Life ad Identity wordt u behandeld door 1 van onze 2 BIG geregistreerde cosmetisch artsen met veel ervaring in het toepassen van Botuline Toxine-A en filler. BIG-nummers van onze artsen: 69919248501 en 89053156401
Door goed te kijken naar uw gezicht kan de arts goed inschatten wat het resultaat van een behandeling zal zijn. In samenspraak met u zal de arts bepalen wat wenselijk maar ook wat mogelijk is.
Zij streven naar een mooi maar natuurlijk resultaat. Zo kan het zijn dat de arts u een bepaalde behandeling ontraadt, maar dit is altijd in overleg met u.
Uiteindelijk zal de arts een behandelplan voorstellen waarbij zoveel als mogelijk aan uw wensen zal worden voldaan.
Daar lichaam en geest in balans dienen te zijn om een mooie uitstraling te hebben, hebben onze artsen zich tevens gespecialiseerd in (sport) voedingsadviezen.
Door voeding en beweging in balans te brengen krijgt u een natuurlijke schoonheid welke door de Botuline Toxine-A en/of filler nog kan worden benadrukt.

Onze praktijk

Cosmetische kliniek Life and Identity is sinds 2012 gevestigd in Zoetermeer. Sinds februari 2022 zijn wij verhuisd naar onze nieuwe locatie op de J.L van Rijweg 42 in Zoetermeer.

Op locatie

Life and Identity kan u behandelen op iedere gewenste locatie: bij u thuis, bij vriendinnen of gewoon op onze eigen locatie in Zoetermeer.

Tot een afstand van 75km kost u dit niets extra’s. Na 75km rekenen wij € 0,19 per/ km.

Vooraf zullen wij telefonisch of per e-mail alvast wat informatie van u vragen, om de juiste benodigdheden mee te kunnen nemen en doen we alvast een (globale) prijsopgave. Zo komen u en L&I nooit voor verassingen te staan.

Let op: Op locatie gelden geen actie prijzen.

Reviews