Kwaliteit en veiligheid

Life and Identity heeft de veiligheid en kwaliteit van onze cliënten als hoogste prioriteit. We zetten ons in om vermijdbare schade en calamiteiten te voorkomen door het naleven van professionele standaarden en richtlijnen. We ondergaan regelmatig grondige audits om ervoor te zorgen dat we voldoen aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen.

In lijn met onze toewijding volgen we de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging Esthetische Geneeskunde. Deze richtlijnen zijn gericht op het verbeteren van zowel de kwaliteit als de voorlichting van medische cosmetische behandelingen. Het Kwaliteitskader Cosmetische Zorg, gepubliceerd door het Zorginstituut Nederland (ZIN) op 12 november 2019, is een leidraad waar wij ons aan houden. Als kliniek zijn wij verplicht om te voldoen aan de eisen van dit Kwaliteitskader Cosmetische Zorg, en wij spannen ons in om deze eisen strikt na te leven.

Het handhaven en verbeteren van diverse kwaliteitsaspecten bij Life and Identity is een voortdurend proces. Wij hebben strenge normen voor veiligheid en betrouwbaarheid vastgesteld, en volgens vaste protocollen beoordelen we constant onze kwaliteit. Op deze manier verzekeren wij onze klanten van de hoogst mogelijke kwalitatieve dienstverlening en behandeling.

Het waarborgen van optimale veiligheid en betrouwbaarheid heeft de hoogste prioriteit bij Life and Identity. Hiervoor hebben wij intern strikte procedures en protocollen geïmplementeerd.

De klantgarantie bij Life and Identity omvat het volgende:

  • Onze cosmetisch artsen zijn geregistreerd bij het BIG-register.
  • Alle behandelingen voldoen aan de voorschriften van de Nederlandse Vereniging Esthetische Geneeskunde
  • In geval van klachten of complicaties is er toegang tot een arts.
  • We gebruiken hoogwaardige producten van erkende farmaceutische bedrijven voor al onze behandelingen.
  • We houden de tevredenheid van onze klanten nauwlettend in de gaten.
  • Er wordt een medisch dossier bijgehouden voor elke klant.
  • Er is een onafhankelijke klachtencommissie beschikbaar.