Punten sparen

Bij Life and identity spaar je punten met elke uitgevoerde behandeling of aankoop. 

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel eenvoudig en voordelig!

Bij elke €20 die je besteedt aan een behandeling, verdien je 1 punt. Dat betekent dat elke keer dat je bij ons langskomt voor een behandeling, je punten begint te verzamelen. En hier komt het leuke gedeelte: zodra je 10 spaarpunten hebt verzameld, kun je die inwisselen voor €5 korting op je volgende behandeling. Stel je voor, gewoon door regelmatig bij ons langs te komen, verdien je niet alleen punten, maar bespaar je ook op toekomstige behandelingen!

Maar dat is nog niet alles. Als je je punten opspaart, krijg je de kans op extra kortingen. Zodra je 50 spaarpunten hebt verzameld, wacht er maar liefst €40 korting op je volgende behandeling op je. Dat is een geweldige manier om jezelf te trakteren op een extra speciale ervaring bij Life and Identity.

Dus, of je nu regelmatig langskomt of af en toe, punten sparen is onze manier om je te bedanken voor je loyaliteit. Begin vandaag nog met punten verzamelen en geniet van de voordelen van het zijn van een gewaardeerde klant bij Life and Identity!